Read more

10 Motive pentru care sa NU CUMPERI un CEAS Replica!!

Multe persoane inca considara sa cumpere ceasuri replica in locul celor originale , mai jos gasiti 10 motive pentru care sa nu faceti acest lucru .

 

 

1

 

1 Afisezi ceea ce nu ai :

  Un ceas replica arata exact asta , ceea ce nu ai . Exista cateva opinii “Daca cumperi un ceas fals ii pacalesti pe ceilalati “ sau “ Un fals ramane intotdeauna un fals si il arata si pe purtator ca fiind tot un fals “ .In Romania e ridicol sa porti un “Rolex” , “Omega” sau “Tag  Heuer” luat de la baietii din piata . Nu merita nici 10 lei .

Mai demult ,discutatand cu o cunostiita  ma uit la incheietura lui si vad “Tag Heuer“ ,  aproape ca mirosea a Dragonul Rosu .

Il intreb zambind:

   -E pe bune ?

   -Da pe dracu , e facatura .

    -Cat a fost ?

     -Aproape 500 lei . !!!!!

Pai cum sa dai 500 lei pe o porcarie de plastic ? Cat trebuie sa fii de de superficial?

Oare a platit pretul asta doar pentru ca scria “Tag Heuer” pe cadran ?? E ridicol .

Cel mai amuzat am fost cand am vazut pe incheietura unui client un “Longines”.

Avea apa inauntru si nu functiona dar totusi persoana in cauza il purta !!!!!!!

Toate aceste opinii indica acelasi lucru si anume : persoanele care poarta ceasuri replica nu sunt luate in serios .  

 

 2. Este foarte usor sa descoperi un ceas replica :3

 Aproape oricine poatea sa descopere un ceas replica , diavolul e in detalii . Multi experti sunt de parare ca un ceas replica de calitate proasta poate fi observant de la o distanta de  peste 5 metri .

Chiar daca nu te pricepi foarte bine la ceasuri e usor sa observi un ceas replica uitandu-te la detalii cum ar fi  placajul cu aur , la cele de proasta calitate este prea galben sau la sticla care nu reflecta lumina cum trebuie sa o faca un cristal de safir  sau la cusaturile de pe bratara , la logo , la marcaje ,etc . Am vazut cateva rebuturi si sunt destul de usor de reperat .

 

3. Un ceas replica nu te va ajuta sa impresionezi :

 Un ceas replica nu va impresiona pe nimeni , niciodata . De obicei cei cu dare de mana si care au resursele sa isi cumpere un ceas autentic , mai ales o firma precum Omega , Rolex sau Tag , nu incearca sa impresioneze .

 

4. Ceasurile replica nu au valoare :

Un ceas replica nu are valoare , l-ai cumparat , l-ai purtat si astfel ceasul nu mai are nici valoarea initiala , asta in cazul in care la-i cumparat nou . Majoritatea persoanelor nu doresc ceasuri replica asa ca o sa iti fie greu sa il vinzi sau sa il schimb fara a insela pe cineva . 

 

5. Ceasurile fake nu sunt fiabile si nu tin mult timp :4

 Da , ceasurile false nu au durabilitate , sunt facute din materiale ieftine , se zgarie usor , pana si bateriile chinezesti sunt de foarte proasta calitate si nu te tin nici macar un an sau curg, ce sa mai vorbim de ceasuri .

Am vazut ceasuri vechi care inca se tin bine , ma refer la marci de toata ziua cum sunt Sekonda , Accurist , Pulsar , Seiko , Lorus , etc si am vazut bazaconii din China , tot felul de rolexuri si bregueturi care se strica foarte repede , bratara , coronita , baterie etc , totul e calitate zero !

 

6.Ceasurile contrafacute nu sunt precise :

Da , ceasurile contrafacute nu sunt precise . In ele veti gasi de cele mai multe ori mecanisme chinezesti de cea mai proasta calitate . Ceasurile pierd sau castiga multe minute , cele automatice si mecanice se strica foarte repede , coronita se uzeaza si pica .

 

7. Lipsa unor complicatii sau ceasuri multifunctionale :

Ceasurile contrafacute nu prea au functii , o sa gasiti multe ceasuri la vanzare , mai ales cronografe dar care nu functioneaza , ceasul , acele , butoanele , uneori si data sunt doar de forma , de design .

De reparat nu are rost sa vorbim .

 

8. Reclama te induce in eroare :

Asa este , il vezi pe site , pozele arata bine , ceasul pare sa aiba un design superintersant dar cand il vei primi o sa fi dezamagit . Asta din cauza unor motive enumerate mai sus , ceasul o sa fie usor ( metal de proasta calitate , plastic ,etc) , fara functii , vei observa ca cadranele de la cronograf si indicatoarele sunt DESENATE pe cadran, curea de imitatie de piele care de multe ori se rupe dupa o saptamana , cureaua se uzeaza foarte usor , sa nu vorbesc de rezistenta la apa , grija mare cand ploua pentru ca trebuie sa transformi chinezaria in ceas de buzunar .

 

9. Nu exista garantie , service sau suport ethnic :2

Cand cumperi o chinezarie care nu valoreaza nici  2 lei , presupui ca nu beneficiezi de garantie sau alte servicii . Presupui bine . “Rolexurile” , “Audemars Piguetele” si “Omegile “ de pe standul din piata de vechituri nu au acte .

 

10. Alege ceasuri decente la preturi bune :

Decat sa iti bati joc de propria incheietura purtant un “Rolox” sau “Tug Heuer” sau “Omera” mai bine te orientezi catre ceasuri autentice pe care le gasesti la preturi rezonabile cum sunt Citizen , Seiko , Pulsar , Lorus , Accurist , Rotary , Casio ,Sekonda , Fossil , Atlantic , Orient , Invicta , Skage, Timex , etc .

 Firme care nu sunt superbranduri precum Rolex ,Omega si altele de genul asta care costa o mica avere  dar care produc ceasuri bune  de foarte mult timp si pe care le gasesti la preturi bune .

Ok , nu vrei sa dai 1500 lei pe un Atlantic , cumpara un Pulsar sau cauta ceasuri second de la vanzatori de incredere sunt multe situri si forumuri unde iti poti gasi ceva pe gustul tau.

 

 

Leave a Comment