Read more

Achizitie noua Longines Hydroconcuest

Revin dupa o absenta cu o achizitie noua .

Cu toate ca eram interesat de un ceas de toata ziua , poate un quartz avem pe lista “must have ” si un diver .Cum nu am gasit INCA un quartz care sa imi placa ca pret si conditie am decis sa maresc aria de cautari . Dupa ceva vreme in cautare de un diver m-am hotarat la un diver Longines Hydroconquest Automatic  L3.642.4 300M .

Longines : Nu prea am ce sa zic de Longines si sa nu fie stiut sau descoperit foarte usor online .Longines e considerat un brand de lux si are de toate , istorie ,calitate si  prestigiu .

Hydroconquest :Ceasul are un mecanism Longines L633 bazat pe ETA 2824/2 cu 25 de rubine si data la ora 3 .

Mecanismul scoate aprox 28.000 vibratii pe ora are o autonomie maxima de 38 de ore . Ceasul este de o calitate exemplara . Sticla e safir in rest e folosit  otel inoxidabil . Pe marcajele e Super-LumiNova .                                 

                                    

Ceasul are  41 mm in diametru  , 165 grame ,bezel rotativ  rezistenta la apa de 300 de metri si cornita marcata ,pe filet , cu garda  .

 

Pararea mea : Ceasul are o rezerva impresionanta  si dupa ce l-am folosit deja  cateva saptamani pot sa spun ca e cu adevarat un ceas excelent si cu toate ca are un pret maricel  prin acest model , Logines ofera un diver de top.

Finisajele , greutatea , functionalitatea si aspectul pana  la  cele mai mici detalii inspira calitate .Pararea mea e ce merita si il recomand atat cunoscatorilor/colectionarilor cat si celor care vor un ceas de “baie” simplu si de calitate  . Nu prea ai cum sa regreti sau sa gresesti cu modelul asta .

Cu toate ca e un model sport poate fi purtat la orice tinuta si niciodata nu vei fi incomod cu el la mana .

Pro : Calitate elvetiana de top, aici ma refer la detalii si la functionalitate .

Contra : Nu prea am ce sa zic , poate doar ca e mult mai scump decat un Seiko , Citizen , etc . Cel putin asta o sa reproseze majoritatea .

DSCN6944    DSCN6963   DSCN6954 DSCN6952 DSCN6958

Concluzie : MERITA  100 % !! Alte poze in Colectie Admin