Read more

Achizitie noua , Rotary Les Originales Automatic calibrul R.1002.21

In sfarsit mi-am facut putin timp sa va scriu cateva randuri despre o noua achizitie , e vorba de un ceas automatic Rotary , Les Originales cu mecanism elvetian , automatic .

De ce Rotary si nu ….Longines , Tag , Juvenia , etc .

  1. Pretul !!, Mult mai ieftin decat branduri de calibrul celor de mai sus , nu ca nu as multumit si cu Tag 🙂 sau altele .
  2. Ma intalnesc foarte des cu firma Rotary si am decis sa imi iau unul pt colectie , am cautat unul elvetian , second-hand  si l-am castigat la licitatie cu 80 de lire sterline , pret care include si transportul . Adica vreo 500 lei cu ceasul livrat .

DSCN3648

Dupa cum am spus mai sus , intentionez sa imi iau cate unul de la fiecare firma cu care am contact foarte des (Seiko , lorus, pulsar , accuris , sekonda , rotary, citizen).

Pulsar este , Citizen Automatic e pe drum si o sa scriu un articol despre el cand il primesc , Sekonda si Accurist am din fiecare cate un model , foarte interesante , foarte rare si cam stricate .

Detalii despre ceas –carcasa are aproximativ 41 mm in diametru, model GS90513-10 , serial 4188, waterproof  , carcasa din otel . Negru cu cifre romane , mecanism elvetian automatic open heart Rotary-Jura, 21 rubine. Alte detalii AICI!!

Parearea mea – ceasul arata bine , pare foarte bun din punct de vedere calitativ ,mai ales avand in vedere pretul  . Mare lucru nu iti iei la 500 lei , sa iti placa si sa fie si cat de cat calitate .

Sunt multumit de el pt ca arata elegant , are cureaua originala , ca si conditie pare aproape nou .

Mecanismul elvetian se pare ca e foarte bun , functioneaza foarte bine . Cu siguranta isi merita banii .DSCN3645

Pret- ceasuri din colectia Rotary “Les Originales” se vand pe la 130- 200-250 Lire Sterline  .

In clipa asta vad unul ca cel cumparat de mine in SUA  , se vinde pt  195$+32$ transport+45$vama .

In Europa am vazut modelul pe ebay insa mai rar , acum nu vad niciunul .

 

Mai multe poze aici !